Koľko krajov stačí Slovensku? - Polakovič, Ivan
Diskusia o územnosprávnom členení Slovenskej republiky a rozdielne názory na počet krajov. Počet, obyvateľstvo a rozloha druhého stupňa samosprávy vo vybraných krajinách.