Zemiakový rébus - Tytykalová, Halka
Dovoz zemiakov na Slovensko. Tri druhy colných sadzieb pri dovoze zemiakov. Problém preferenčných ciel. Nákupné ceny neskorších konzumných zemiakov vo vybraných krajinách.