Konjunktúra na trhu so sklom - Lipianska, Ľudmila
Postavenie a význam sklárskeho priemyslu vo vzťahu k ostatným odvetviam NH. Objem výroby skla v Európe. Svetový zahraničný obchod skla a sklených výrobkov v roku 1998. Najväčší producenti. Aktuálne sklárske trendy.