Nástup porovnávacej reklamy - Morháčová, Jana
Nový návrh zákona o reklame výrazne obmedzuje reklamu tabakových výrobkov, zavádza postihy proti tzv. klamlivej reklame a súčasne umožňuje porovnávaciu reklamu.