Porušovanie práv na internete - Pauličková, Alena
Internet prináša problémy nielen v oblasti práv k ochranným známkam či obchodnému menu, ale aj k ďalším právam duševného vlastníctva. Formy poškodzovania vlastníkov ochranných známok. Antidomény. Metatagging.