Dominuje kontinuálny výskum vzťahu populácie k základným subsystémom médií - Šrámek, Ľudovít
Dokončenie článku o výsledkoch sociologických výskumov Odboru výskumu verejnej mienky Mediálneho informačného centra. Publikum rozhlasových staníc a čítanosť týždenníkov v rokoch 1996-2000.