Novela Zákonníka práce pre vstup do EÚ pracovný čas sa skráti na 40 hodín týždenne - Dunajský, Vladimír
Pripravovaná rozsiahla česká novelizácia Zákonníka práce (zákon č. 65/1965 Zb.) platného aj na Slovensku. Novinky, ktoré obsahuje novelizácia v zmysle aproximácie práva na právne úpravy Európskej únie. Povinnosti zamestnávateľov, skrátený pracovný čas a viac dní dovolenky.