Internet a vírusy - Brečka, Miroslav
Panika spôsobená vírusom I love you (Loveletter), ktorý 7.-8. mája 2000 napadol milióny počítačov na celom svete. Cesta jeho šírenia a súbory, ktoré napadol. Škody spôsobované každoročne vírusmi. Trójske kone - počítačové programy schopné vykonávať nedokumentovanú činnosť, o ktorej používateľ nevie boli zaradené medzi počítačové vírusy.