Inflace a rozdělení důchodů - Bulíř, Aleš
Závislosť rozdelenia dôchodkov na inflácii skúmaná v dvoch navzájom nezávislých modeloch: v modeli využívajúcom dynamické panelové dáta vybraných krajín a v modeli využívajúcom časové rady. Kuznetsova teória.