Napriek plnej pokladnici Saudská Arábia láka investorov - Pálková, Dana
Saudská Arábia sa oslobodila od závislosti na zahraničných investíciách na ropnom trhu, diverzifikuje príjmové zdroje a ďalej láka investorov. Plány saudskoarabskej vlády na ďalší rozvoj. Prísne podmienky investovania v Saudskej Arábii.