Specifikace alternativních měnových pravidel v modelu české ekonomiky - Šmídková, Kateřina
Diskusia o menových stratégiách z pohľadu ekonomickej teórie. Konzistentné porovnanie účinnosti a dopadov alternatívnych menových pravidiel vo vhodnom modelovom rámci. Agregovaný model českej ekonomiky. Špecifikácia alternatívnych menových pravidiel. Možnosti použitia modelového rámca pre analýzu menových stratégií.