Zákon o lepšom bývaní pre všetkých - Giller, Pavol
Úplné znenie zákona č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení zákona č. 1/1997 Z.z. a v znení zákona č. 76/2000 Z.z., doplnený o nariadenie vlády SR č. 137/2000 Z.z. o programoch rozvoja bývania a o vyhlášku č. 203/1996 Z.z. o podrobnostiach obsahu žiadosti, o technických podmienkach a dĺžke času uskutočnenia stavby.