Július Alexy, Rudolf Sivák: Podniková ekonomika. Bratislava, NEXUS 1999 - Lisý, Ján
Recenzia J. Lisého na vysokoškolskú učebnicu Podniková ekonomika. Zameranie, charakteristika, obsah, forma spracovania učebnice. Publikácia spĺňa odbornú a pedagogickú náročnosť, ktorá sa kladie na vysokoškolské učebnice a vytvára priestor pre tvorivé myslenie.