Příjmy a vydání domácností zaměstnanců s nejnižšími a nejvyššími příjmy v letech 1993-1998 - Veselá, Jaroslava
Analýza príjmov a výdavkov domácností v ČR spracovaná na základe štatistiky rodinných účtov za roky 1993-1998. Peňažné príjmy a výdavky domácností, výdavky na potraviny, bývanie a vybavenosť domácností, naturálna spotreba.