Obstarávanie tovarov, prác, služieb a výkonov už podľa nového zákona - Bakay, Mikuláš
Od 1.1.2000 nadobudol účinnosť zákon č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V jeho ustanoveniach sú zapracované pravidlá, ktoré vytvárajú predpoklady na skvalitnenie samotného procesu verejného obstarávania a ktoré sú porovnateľné s pravidlami využívanými vo vyspelých ekonomikách.