Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č. 24/1991 Zb. o poisťovníctve ... - Lohnická, Daša
Úplné znenie zákona SNR č. 24/1991 Zb. o poisťovníctve v znení neskorších zákonov a zákona č. 101/2000 Z.z. Príloha: Klasifikácia druhov poistenia podľa poistných odvetví. Komentár k jednotlivým zmenám zákona.