Poistenie vývozných úverových rizík (alebo ako to robí Eximbanka SR, a.s.)
Úverové poistenie Eximbanky SR kryje širokú škálu vývozných úverových rizík, čím zabezpečuje podnikateľským subjektom návratnosť platieb zo zahraničia. Produkty poistenia krátkodobých vývozných úverov. Produkty poistenia strednodobých a dlhodobých vývozných úverov. Dodávateľský a odberateľský úver. Zmluva o budúcej zmluve (prísľub poistenia). Poistenie investícií. Výhody úverového poistenia.