Legislatívne a inštitucionálne zabezpečenie boja proti legalizácii príjmov z trestnej činnosti v Slovenskej republike - Čentéš, Jozef
Legislatívne zabezpečenie boja proti legalizácii príjmov z trestnej činnosti. Zákony a vnútroštátne právne predpisy SR vychádzajúce zo základných medzinárodných dokumentov. Inštitucionálne zabezpečenie boja proti legalizácii príjmov z trestnej činnosti. Základný článok v boji s legalizáciou príjmov z trestnej činnosti v podmienkach SR predstavujú banky a pobočky zahraničných bánk. Úlohy bánk.