Finančné inžinierstvo riešenia komplexných úloh - Markovič, Peter, 1974-
Riešenie komplexných úloh z problematiky finančného inžinierstva s príslušným výkladom pojmov. Finančný derivát. Hedgingové stratégie. Arbitrážne stratégie. Tradingové stratégie. Komplexné príklady.