Vysoké školstvo čakajú prevratné zmeny - Reiselová, Eva
Deklarácia určujúca smer vysokého školstva v Európe v 21. storočí podpísaná v talianskej Bologni v júni 1999. Z tejto deklarácie vychádzala i pracovná skupina Ministerstva školstva SR pri tvorbe Koncepcie ďalšieho rozvoja vysokého školstva na Slovensku v 21. storočí. Ciele koncepcie a ciele reformy VŠ. Návrh na zrušenie hodností. Snaha vytvoriť účinný kreditný systém štúdia.