Zmeny vyžadujú podporu - Polakovič, Ivan
Súčasný a cieľový stav vo vzdelávaní podľa projektu Milénium. Štruktúra obyvateľstva podľa najvyššieho dosiahnutého vzdelania vo vybraných krajinách. Hlavné faktory, ktoré charakterizujú súčasný stav školstva. Prognózy úrovne školstva na 10 rokov.