Možnosti využití forfaitingových operací ve finanční praxi - Sedláčková, Jitka
Definícia forfaitingu. Výhody použitia forfaitingu. Typické platobné podmienky pre pohľadávky určené pre forfaiting: dokumentárne akreditívy, bankové platobné záruky, avalované a neavalované zmenky, forfaitingová zmluva.