Donedávna stratová výroba hnojív prináša Duslu opäť zisk - Kremský, Peter
Zníženie počtu pracovníkov v Dusle, a.s. Šaľa, najväčšom slovenskom výrobcovi hnojív a gumárskych chemikálií. Pokles tržieb v r. 1999 - nižší odbyt na domácom trhu. Vlani sa však podarilo zastaviť prudký pokles zisku, ktorý medziročne mierne vzrástol. Spustenie modernej výroby kyseliny dusičnej. Druhou ťažiskovou oblasťou výroby sú gumárenské chemikálie, ktoré majú význam aj na svetovom trhu. Duslo nechystá spojenie so zahraničným investorom.