Úskalia pri schvaľovaní výdavkov štátneho rozpočtu Slovenskej republiky z hľadiska rozhodovania v parlamente - Jaura, Zdeno
Rozdiely medzi skutočnosťou pri plnení výdavkov štátneho rozpočtu a zákonom, podľa ktorého sa má rozpočet realizovať. Okruhy problémov: tzv. rozpočtové opatrenia, mandatórne výdavky (výdavky zo zákona) a vplyv existencie štátnych fondov.