Úzká souvislost s přenosem dat prostředky pro centralizaci informačních systémů obchodních řetězců - Frouz, Jan
Súvislosti centrálneho riadenia s prenosom dát. Technológie prenosu dát využiteľné v riadení. Fungovanie prenosu dát. Princípy stratégie "silného" a "tenkého" klienta.