Jak si vedou němečtí obchodníci s potravinami - Máchová, Alena
TOP 30 nemeckých maloobchodných sietí v roku 1999. Zmeny oproti minulým rokom. Celkový obrat, medziročný nárast a podiel potravín na sortimente u najväčších nemeckých maloobchodníkov.