Benchmarking v obchodní praxi
Pôvod slova benchmarking a jeho súčasný význam v podnikovej ekonomike. Benchmarking ako progresívna metóda pre zlepšovanie podnikových procesov. Využitie benchmarkingu v maloobchode.