Sociálno-ekonomická situácia domácností v Slovenskej republike - Azudová, Ľubica
Sociálno-ekonomické problémy domácností - nezamestnanosť a rast životných nákladov. Nerovnováha ponuky a dopytu na trhu práce. Adaptačné správanie domácností. Príjmová situácia domácností. Vývoj miezd. Vývoj celkových príjmov domácností. Zdroje príjmov domácností.