Porovnání systému daní v EU a ČR - Kučerová, Irah
Odlišnosť a koordinácia priamych daní v členských krajinách Európskej únie. Sadzby DPH v EÚ v roku 1999. Nutnosť harmonizácie nepriamych daní. DPH v Českej republike. Úprava spotrebných daní v členských krajinách Európskej únie.