Podnikateľský plán - Porvazník, Ján
Podnikateľský plán, tvorba, štruktúra plánu. Obsah manažérskej časti podnikateľského plánu. Obsah marketingovej časti podnikateľského plánu. Obsah finančnej časti podnikateľského plánu. Formálna úprava podnikateľského plánu.