Finančný trh na Slovensku zima 2000
Prehľad finančného trhu na Slovensku. Ekonomické indikátory ovplyvňujúce finančný trh. Vývoj hlavných ekonomických indikátorov za november 1999-január 2000. Saldo zahraničného obchodu. Plnenie štátneho rozpočtu. Vývoj HDP. Vládny scenár makroekonomického vývoja SR do roku 2004. Základné parametre ekonomického rastu. Peňažný trh SR. Vývoj na peňažnom trhu od decembra 1999 do februára 2000. Prehľad vývoja devízového trhu od decembra 1999 do februára 2000. Vývoj slovenskej koruny. Vývoj na kapitálovom trhu SR.