Predpoklady analýz verejných financií v Slovenskej republike - Gonda, Peter
Postavenie a správa verejných financií v SR. Medzinárodne porovnateľná štatistika verejných financií: štatistika podľa metodiky MMF, štatistika podľa metodiky Eurostatu.