Manažment rizík a riziká manažmentu - Galbáč, Štefan
Odporúčania misie Svetovej banky na Slovensku - posilnenie bankového dohľadu. Výkon bankového dohľadu NBS. Riziká identifikované bankovým dohľadom NBS.