Medailérska činnosť na Slovensku po roku 1993 - Kyjac, Pavol
Medailérstvo - úzko spojené s mincovníctvom. Rozdiel medzi medailami a mincami. Bohatú tradíciu vo vydávaní medailí má Štátna mincovňa Kremnica. Základné údaje o niektorých vybraných medailách.