Reklamní titáni na webu - Bednář, Petr
Prehliadka webových stránok materských spoločností reklamných agentúr v ČR. Charakteristika, obsah a úprava internetových prezentácií renomovaných agentúr Leo Burnett, BBDO a Young&Rubicam.