Výber zamestnania očami zamestnanca
Postup pri hľadaní nového zamestnania. Tvorba životopisu a sprievodného listu. Spôsob komunikácie pri prijímacom rozhovore, rozhovor s uchádzačom o pracovnú príležitosť.