Informatizácia spoločnosti: Ako ďalej? - Prívara, Igor
Súčasnosť a ďalšie perspektívy informatizácie na Slovensku: Budovanie informačnej spoločnosti. Informačná spoločnosť v SR. Dlhodobá stratégia informatizácie (politika informatizácie, program informatizácie). Kľúčové oblasti informatizácie