Poznáme deklaráciu povinností? - Tomašovičová, Marta
Výber niektorých zaujímavých častí dokumentu Všeobecnej deklarácie ľudských povinností. Postoj členských štátov OSN k tejto časti dodržiavania a upevňovania ľudských práv a slobôd. Stručný obsah preambuly a osemnástich článkov deklarácie.