Kritériá určovania manažérskej reputácie - Tuma, Miroslav
Metódy určovania hodnoty firmy. Atribúty manažérskej reputácie v ohodnocovacom procese manažérov. Mechanizmus a metodika hodnotenia manažérov. Vierohodnosť a výpovedná hodnota hodnotiteľských procesov.