Miesto a význam neformálnych komunikačných tokov vo firme - Košútová, Nataša
Vplyv kvality a stupňa komunikácie na rozvoj a pružnosť podniku a výkon zamestnancov. Základné funkcie komunikácie. Budovanie komunikačných kanálov. Formálna a neformálna komunikačná sieť. Základné komunikačné aktivity. Fluktuácia.