Osobný automobil a uplatňovanie zákona o DPH - Jurišová, Anna
Osobitné postavenie osobného automobilu v zákone č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Základ dane. Sadzba dane. Nárok na odpočet dane. Predaj osobného automobilu.