Čerpanie daňového úveru v praxi - Lauková, Lucia
Základné podmienky pre vznik nároku na čerpanie daňového úveru podľa par. 35 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Úľavy na dani z príjmov právnických osôb. Možnosti odpisovania hmotného a nehmotného majetku daňovníkov čerpajúcich daňový úver. Praktické príklady týkajúce sa vzniku nároku na čerpanie daňového úveru.