Slovenská sporiteľňa priznala rekordnú stratu a vracia sa k zisku - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Slovenskej sporiteľne (SLSP), a.s. Bratislava v r. 1999 - rekordná strata. Sporiteľňa priznala stratu po prvýkrát. Na strate sa významnou mierou podieľalo prevzatie Priemyselnej banky, a.s. Košice. Sporiteľňa tento rok vytvára opäť zisk, rastú aj vklady klientov. Sporiteľňa ešte nepristúpila k zásadnému zníženiu počtu pracovníkov. Výsledky hospodárenia SLSP.