Slovenský internetový trh prešiel v poslednom období výraznými zmenami - Gogová, Katarína
Počet ľudí pripojených a využívajúcich internet na svete. Situácia na Slovensku. Rozdiely medzi dial-up a pevným pripojením. Služby prevádzkovateľov internetu (providerov). Najvýznamnejší prevádzkovatelia internetu na Slovensku. Technické podmienky práce providerov.