Pracovné úľavy a sociálne zabezpečenie študujúcich popri zamestnaní - Kováčiková, Eva
Možnosti poskytovania pracovných úľav podľa vyhlášky MŠ SR č. 140/1968 Zb. o pracovných úľavách a hospodárskom zabezpečení študujúcich popri zamestnaní v znení zákona č. 188/1988 Zb. Dohoda o zvýšení kvalifikácie podľa par. 143 Zákonníka práce určuje práva a povinnosti zamestnanca i zamestnávateľa.