Výdavky neuznateľné pre daňové účely po 1. 1. 2000 - Boráková, Marta
Na daňové účely je možné v zmysle par. 24 ods. 1 zákona č. 366/1999 Z.z. uznať výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov zaúčtované v účtovníctve daňovníka. Rozdelenie daňovo uznateľných výdavkov do troch kategórií. Špecifické výdavky (náklady), ktoré sa neuznávajú na daňové účely.