Nehmotný investičný majetok z daňového a účtovného pohľadu ... - Mináriková, Anna
Pojem nehmotný majetok v zmysle zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Nehmotný investičný majetok je tiež drobný investičný majetok. Ide o: Zriaďovacie výdavky, aktivované náklady na vývoj, software, oceniteľné práva.