Zdaňovanie príjmov z predaja bytu alebo obytného domu - Boráková, Marta
Od 1. 1. 2000 sa na účely oslobodenia od dane podľa par. 4 ods. 1 písm. a) zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov skúmajú dve skutočnosti: - dĺžka doby trvalého pobytu daňovníka bezprostredne pred predajom, - dĺžka doby vlastníctva. Ilustračné príklady.