Rozdiel medzi účtovnými a tzv. ostatnými rezervami - Pastierik, Vladimír
Základné pracovné rozdelenie rezerv na účtovné a daňové rezervy. Členenie rezerv z účtovného hľadiska na rezervy nákladov a rezervy zdrojov (rezervné fondy). Zákonné rezervy a ostatné rezervy - členenie z pohľadu dane z príjmov. Účtovné rezervy nákladov. Účtovné rezervy zdrojov (fondov). Daňové rezervy. Priebeh tvorby zákonnej rezervy. Priebeh čerpania zákonnej rezervy.