Nájomná zmluva v právnej úprave - Černá, Anna
Právna úprava nájomnej zmluvy podľa par. 663 a nasl. Občianskeho zákonníka. Nájomná zmluvy sa podľa obchodného práva považuje za absolútny neobchod. Formálne a obsahové náležitosti nájomnej zmluvy. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zodpovednosť za porušenie nájomnej zmluvy. Zánik nájomnej zmluvy. Vzor nájomnej zmluvy o nájme nebytových priestorov.